බිස්කට් පුඩින්
අවශ්ය දුව්ය
බටර් (ලුණු නැති)600g
මිල්ක් මේඩ් 350g
මාරි බිස්කට් 250g
කොකෝ පවුඩර් 70g
කල්කිරි 500Ml
නෙස්කැෆේ 2Tsp
සදන ක්රමය
බටර් හොඳින් දියවෙන්න තබන්න. එයට මිල්ක් මේඩ් ටිකින් ටික දමා කලවම් කරන්න. පසුව කොකෝ පවුඩර් එකතු කරන්න. නෙස්කැෆේ උණු වතුරෙන් දියකර නිවෙන්න තබන්න. භාජනයකට කල්කිරි දමා නෙස්කැෆේ එකතු කර දිය කරගන්න.
මාරි බිස්කට් ගෙන කිරි මත පොඟවා ගෙන තැටියක අතුරා ගන්න. එය මත සාදාගත් ක්රීම් එක තවරා ගන්න එලෙස තට්ටු 6 ක් තවරා ගන්න. ශීතකරණයක පැය 2 ක් පමණ තබා අතුරුපසක් ලෙස ආහාරයට ගන්න.
0 comments: